Fläskfile och bacon

Print Friendly, PDF & Email

Detta är ett riktigt smarrigt fläskfile recept att bjuda sina nära och kära på, vilken dag som helst i veckan!

Du behöver för 4 personer
600 g fläskfile (funkar med fläskytterfile)
1 pkt bacon
2 msk tomatpuré
2 gula lökar
2 klyftor vitlök
1 dl hackad persilja
1 dl gräslök
2 dl creme fraiche
1 buljongtärning som löses i 3 dl vatten
Salt och peppar

Börja med att fräsa på löken och baconen i en kastrull. Ha sedan i buljongen, tomtapuren och kryddorna och låt småkoka i ca 10 minuter. Ha därefter i persiljan, gräslöken och creme fraiche. Stek sedan fläskfile i lite soya och lägg över köttet i en form. Häll över den varma såsen och servera det hela med ris och en god sallad!

Enkelt och väldigt gott!

Det här inlägget postades i Kött och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.