Tacolasagne till fredagen

Print Friendly, PDF & Email

Tacolasagne är en riktig höjdare måste jag säga. Något som alla i familjen tycker om och passar såklart perfekt för en fredag!

Du behöver för en vanlig form
500 gram nötfärs
1 msk smör
1 påsen tacokrydda
1 dl vatten
4-5 tortillasbröd
4 dl tacosås, hälften stark och hälften mild
1 påse Old El Paso cheddar dip mix
2 dl nachochips
1 dl riven ost

Börja med att sätta på ugnen på 200 grader och därefter bryner du nötfärsen och tillsätter tacokryddan och vattnet. Låt koka ihop några minuter!

Ostsåsen görs enligt receptet på påsen, men se upp så att du inte bränner vid den! Därefter varvar du färsen med tortillabröd och ostsåsen. Avsluta sen med att strö ut krossade nachochips och den rivna osten.

Servera en smarrig sallad till, samt extra nachochips och gärna ett glas rött!

Tacolasagne

Tacolasagnen blir extra god dagen efter då smakerna satt sig ordentligt och den funkar utmärkt som matlåda som värms upp i micron!

Det här inlägget postades i Tacos och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.